Menu Luk

SUUNTO EON Core

kr. 5.699,00

En kompakt dykkercomputer med en letlæselig farveskærm, genopladeligt batteri og trådløs forbindelse med Suunto-appen og Suunto Tank POD.

Varenummer (SKU): 3094575100133 Kategori: Tags: , , , , ,

Fremragende læsbarhed med stor alsidighed
Den kompakte Suunto EON Core er en fantastisk dykkerledsager, uanset om du lige er begyndt at dykke eller en aktiv dykker, der udforsker nye dybder.

Nøgledetaljerne for dit dyk er nemme at læse fra det klare farvedisplay med store, fremtrædende cifre.
Denne fuldt udstyret og alsidige dykkercomputer er din pålidelige partner, uanset om du udforsker skibsvrag eller beundrer det farverige havliv.

NØGLEFUNKTIONER
80 m vandtæt
Til al dykning
Trådløs mobilforbindelse
Digitalt kompas
Trådløst tanktryk
Genopladeligt batteri
Opdaterbar software
Kan tilpasses i menuen
Suunto Tank POD kan tilføjes (POD skal tilkøbes)

FORDELE
Let at læse
Læs alle vigtige dykkerdetaljer med et blik fra en tydelig, læselig skærm. Store tal og tekster med høje kontrastfarver er nemme at se selv i grumset vand eller når du dykker om natten.

Let at læse
EON Core er klar til brug ud af kassen, men du kan ændre funktionerne, som du vil, så de passer til dine egne behov med Suunto CustomDisplay™. Vælg mellem forskellige visningsstile, og vælg de dykkedetaljer, du vil se. Brugeropdaterbar software nemt via SuuntoLink gør EON Core til en loyal dykkerpartner i mange år fremover.

Kompakt og behagelig
Det lette kompositetui med en elastomerrem eller bungee er behagelig at bruge både på et håndled eller med en tørdragt. Displayets modstandsdygtige mineralglas skærmer skærmen mod ridser og store knapper trykkes nemt på med eller uden handsker.

Suunto EON Core kommer i ren hvid, frisk lime eller altid stilfuld sort og kan nemt genoplades via USB.

 

  • Kompakt og behagelig
  • Tilslut og overfør
  • Følg dit gastryk bekvemt lige fra dit håndled. Få tanktryk på din skærm trådløst ved at parre din Suunto EON Core med Suunto Tank POD før dykning.

Overfør nemt dine dykkerlogfiler via Bluetooth til din mobiltelefon. I Suunto-appen kan du genopleve og dele dine dykkeeventyr, opbygge en altomfattende dykkerhistorie ved at berige dine dykkerlogfiler med fotos, kommentarer og dykkerplacering. Gennemgå og analyser alle dine dykkedata, inklusive dykketid, maksimal dybde, enhedsindstillinger, gasforbrug (når du bruger Suunto Tank POD).

Suunto-appen er tilgængelig i App Store og Google Play.

Farve

Sort, Hvid, Lime